Cégprofil

agi_uj
 Morgan Viktória
okl. tájépítész mérnök
Bujdos Ágnes
3D látványtervező
 
 Csuka Veronika
okl. tájépítész mérnök

 

Morgan Viktória

A természet szeretetét már gyermekkoromban családom oltotta belém. Szüleim sikeres hobbikertészek, az ő szeretetteljes ösztönzésükre szereztem diplomát a Kertészeti Egyetem Kertészmérnök Karán (ma Corvinus Egyetem). Ez után több évig szaktanácsadóként és kertészmérnökként dolgoztam egy családi vállalkozásban működő angol kertészetben.

Ügyfeleim kert és tájszeretete, a természet közelsége felnyitotta szememet és a lehetőségeket előttem a tervezői mesterdiploma megszerzésére. Mester fokozatot kert- és tájépítészetben a patinás Greenwich-i egyetemen szereztem. A Morgan Viktória Design 2008 óta működik, a Veszprémi Tájépítész Műhely pedig 2012-ben alakult.
A cég fő profilja az organikus, természettel és környezetével harmonizáló kertek, közterek illetve játszóterek tervezése, emellett az angol típusú kertek tervezésére specializálódott. Cégem sokat dolgozik magánszemélyekkel, önkormányzatokkal, építész irodákkal, kis- és nagyvállalatokkal valamint számos Európai Uniós pályázatban, beruházásban vesz részt. Irodánk Veszprémben található.